ΑΕΚ: Υμνοι στο Περού για τον Κάλενς και απορίες για την αλλαγή του

Newsroom
Ο Κάλενς σκόραρε στην ισοπαλία του Περού με την Κολομβία (vid)

bet365

Το Περού ισοφαρίστηκε από την Κολομβία στο στατικό που ακολούθησε αμέσως μετά την αντικατάσταση του Κάλενς, ο οποίος ήταν σκόρερ και εκ των κορυφαίων της Εθνικής του ομάδας.

Εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ του Περού στο 1-1 που έφερε με την Κολομβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ ήταν ο Κάλενς.

Ο στόπερ της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με προβολή στο 62’, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 82’ και αμέσως μετά η εθνική του ομάδα δέχθηκε σε στατικό το γκολ της ισοφάρισης.

Αντικαταστάθηκε μάλιστα επειδή δέχθηκε ένα χτύπημα σε διεκδίκηση όπου δεν καταλογίστηκε φάουλ υπέρ του αλλά κόρνερ για τους αντιπάλους του, μέσω του οποίου ο Χάμες Ροντρίγκες «έφτιαξε» το τέρμα του Ντίας που διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός αποτύπωσε την αντίδρασή του βλέποντας το πώς παραβιάστηκε η εστία της ομάδας του, ενώ ο εκεί Τύπος τον εξήρε για την εμφάνισή του. «Πριν εκτελεστεί το κόρνερ από το Περού αποφάσισαν να κάνουν τρεις αλλαγές. Ο Κάλενς είχε μείνει εκτός έχοντας δεχτεί τη φροντίδα από το ιατρικό επιτελείο και έμενε μόνο να αλλάξει φανέλα γιατί ήταν με αίματα ώστε να επιστρέψει στη δράση. Ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον Λουίς Αμπραμ, κάτι που εξέπληξε και τον ίδιο. Οταν έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο με δεμένο το κεφάλι έκανε έκανε μια κίνηση προς τον πάγκο καθώς δεν κατάλαβε την αλλαγή του», σχολίασαν ορισμένα media.

Ευρύτερα στη χώρα αρκετοί άσκησαν δριμεία κριτική για την απόφαση του τιμ να αντικατασταθεί, για όπως σχολιάζουν «ένα κόψιμο».

Ο ίδιος δε σχολίασε μετά το παιχνίδι: «Ημασταν οργανωμένοι. Δημιουργήσαμε περισσότερους κινδύνους και αυτοί είχαν ελάχιστα την μπάλα. Είχαν μια ευκαιρία και πέτυχαν το γκολ. Είναι καλοί στις στατικές φάσεις, μας κέρδισαν μόνο σε μία και έβαλαν το γκολ, είναι αυτό που μας πονάει περισσότερο. Οι αλλαγές είναι για να βοηθήσουν, δεν νομίζω ότι ήταν λάθος κανενός. Εφυγα στεναχωρημένος, αλλά έτσι είναι, αποφάσισε ο γιατρός και τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα