ΟΦΗ: Φιλική «τεσσάρα» στον Ατσαλένιο με δοκιμές και νέα πρόσωπα

ΟΦΗ: Φιλική «τεσσάρα» στον Ατσαλένιο με δοκιμές και νέα πρόσωπα

Βασίλης Μπαλατσός
ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ νίκησε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο «ΒΑΚ» τον Π.Ο. Ατσαλένιο με 4-0, με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει χρόνο συμμετοχής και ευκαιίρες σε νέα παιδιά.

Από τη στιγμή που ο ΟΦΗ δεν έχει ματς αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων οι Κρητικοί έδωσαν φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο οποίο νίκησαν τον Π.Ο. Ατσαλένιο με 4-0. Ευκαιρίες από τον Τραϊανό Δέλλα σε όλους τους μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στο 7' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Φαϊτάκη, ο Θεοδοσουλάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα από κοντά για το 1-0. Στο 20’ ο Αμπάντα σούταρε από αριστερά εντός περιοχής, με τον Αμπατζή να διώχνει, ενώ στο 30’ ο Σενγκέλια σούταρε εκτός περιοχής από πλάγια θέση, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να έχει απάντηση.

Στο 35’ ο Θεοδοσουλάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Αμπάντα, κάνοντας το 2-0 μέσα από την περιοχή. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ωραίο συνδυασμό των Καραχάλιου και Φαϊτάκη, ο τελευταίος βρήκε τον Φανουράκη μέσα στην περιοχή, ο οποίος νίκησε τον Αμπατζή για το 3-0. Στο 80’ ο Κουτεντάκης σούταρε εύστοχα από την «καρδιά» της μεγάλης περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΟΦΗ (Δέλλας): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Κ. Χνάρης, Αμπάντ;α, Κουτεντάκης, Καραχάλιος, Θεοδοσουλάκης, Ριέρα (40’ Φανουράκης), Σενγκέλια, Φαϊτάκης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Καλαφάτης, Πιστικός, Σημαντηράκης, Λαγουδάκης, Μ. Χνάρης, Σταυρόπουλος (Κ19), Ζαχαριουδάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα