Παναθηναϊκός: Το αφιέρωμα της Marca στον Ουναΐ, ο θαυμασμός του Ενρίκε και το ενδιαφέρον από La Liga

Παναθηναϊκός: Το αφιέρωμα της Marca στον Ουναΐ, ο θαυμασμός του Ενρίκε και το ενδιαφέρον από La Liga

Βασίλης Μπαλατσός
FADA

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμα ένα «μπαμ» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση του Αζεντίν Ουναΐ με τη «Marca» να κάνει θέμα για τον διεθνή Μαροκινό χαφ.

Ο Αζεντίν Ουναΐ είναι το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού, μέχρι στιγμής. Οι Πράσινοι προχώρησαν σε σημαντική προσήθηκη στη μεσαία τους γραμμή, καθώς απέκτησαν τον διεθνή Μαροκινό χαφ με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Το Τριφύλλι έδωσε 500.000 ευρώ στους Μασσαλούς ως ενοίκιο και για να τον αγοράσουν θα πρέπει να πλρώσουν 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η δυνατή κίνηση του Παναθηναϊκού με την απόκτηση του Ουναΐ έκανε αίσθηση και έφτασε να «παίζει» μέχρι και τη «Marca». Το εκ των κορυφαίων ισπανικών μέσων έκανε σχετικό θέμα για τον Μαροκινό μέσο, ο οποίος είχε βγάλει... μάτια στο παιχνίδι με την Ισπανία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και μάλιστα είχε αποθεωθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Φούρια Ρόχα, Λουίς Ενρίκε.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον 24χρονο χαφ, πριν αυτός καταλήξει στη Μαρσέιγ αλλά και η αρνητική του παρουσία στο «Βελοντρόμ», εξαιτίας της οποίας έμεινε εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. O Ουναΐ είχε «παίξει» στα μεταγραφικά της Μπέτις, της Σεβίλλης και της Λας Πάλμας, όμως τελικά ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κατάφερε να τον κάνει δικό του.

Η «Marca» παραθέτει και μερικές από τις δηλώσεις του Μαροκινού μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ο Ουναΐ είχε αναφέρει: «Είναι αλήθεια ότι πέρυσι ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα. Είχαν έναν τραυματισμό, αλλά και κάποια προσωπικά ζητήματα εκτός ποδοσφαίρου τα οποία με επηρέασαν. Δεν μπόρεσα να δουλέψω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Γι' αυτό είπα πριν ότι δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια λάθη. Έρχομαι εδώ με πολύ θετικές σκέψεις, με αυτοπεποίθηση και με διάθεση να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι έχει πιστούς φιλάθλους και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα