Ολιβέιρα: «Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο Καραϊσκάκη» (vid)

Ολιβέιρα: «Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο Καραϊσκάκη» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ολιβέιρα

bet365

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ανέβασε εντυπωσιακό video στα Social Media και εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και οι Ερυθρόλευκοι πρόλαβαν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή τους λίστα για τα ματς της League Phase του Europa League. Ο Πορτογάλος χαφ ανέβασε εντυπωσιακό video στα Social Media, στο οποίο κάνει βόλτα στον Πειραιά και ποζάρει τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! Τώρα, είμαι ένας από εσάς, Ολυμπιακέ. Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο Καραϊσκάκη, να φορέσω τα ερυθρόλευκα χρώματά μας και να νιώσω όλη σας την ενέργεια. Ας έχουμε μια υπέροχη σεζόν», ανέφερε η λεζάντα του Ολιβέιρα στην ανάρτηση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα