ΟΦΗ, μεταγραφές: Ναούμοφ για αντί-Μπάουμαν

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ναούμοφ για αντί-Μπάουμαν

Βασίλης Μπαλατσός
Ναουμοβ

bet365

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε επαφές με τον 26χρονο Βούλγαρο τερματοφύλακα, Ντάνιελ Ναούμοφ για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο «τελειωμένος» Νόαμ Μπάουμαν.

Ο Νόαμ Μπάουμαν θεωρείται «ξένο σώμα» στον ΟΦΗ λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων που έχει υποπέσει και οι Κρητικοί κινούνται για την αντικατάσταση του Δομινικανού τερματοφύλακα. Μια περίπτωση που απασχολεί σοβαρά τους ασπρόμαυρους είναι αυτή του Ντάνιελ Ναούμοφ.

Πρόκειται για 26χρονο διεθνή Βούλγαρο κίπερ, ύψους 1.88 μ., ο οποίος κυκλοφορεί στην αγορά των ελεύθερων μετά την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ 1948 ύστερα από μια πενταετία. Έκανε τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο ανδρών στη Λουντογκόρετς, ενώ έχει περάσει και από τον Βερέιρα. Από τον Μάρτιο του 2021 είναι διεθνής με την εθνική ανδρών και μετράει δέκα εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Την περασμένη σεζόν ο Ναούμοφ έκανε 23 εμφανίσεις, εκ των οποίων στις οκτώ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφές και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες ο Βούλγαρος να βρεθεί στο Ηράκλειο για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα