Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/09) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για τον ρόλο του Γουίλιαν, η άφιξη του Οσμάν και η υπόσχεσή του στον κόσμο του Παναθηναϊκού και η ΑΕΚ που έκλεισε τον Πιερό στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Φονικό δίδυμο! Στο πλάνο της δουλειάς του Μεντιλίμπαρ μπαίνει η συνεργασία Γουίλιαν-Ελ Καμπί ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο παίκτες να μπορούν να βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι με «κλειστά μάτια». Το άστρο του Ιβάν!

Live Sport: «Πάμε για το 8ο». Διψασμένος για τίτλους έφτασε χθες βράδυ στην Αθήνα ο Τσέντι Όσμαν. Γίγαντας Πιερό! Στο Ισραήλ θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή του θηριώδους Αϊτινού στράικερ και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την συμφωνία.

Φως των Σπορ: Ταλαιπωρία για Στάμενιτς! Έσπασε τα κοντέρ η Ελλάδα! Έτοιμη για το διπλό η Εθνική.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Η αρχική σκέψη του Μεντιλίμπαρ για τον παικταρά Γουίλιαν. Αυτός είναι ο ρόλος σου! Και για τον Ρέτσο είχε προτάσεις ο Θρύλος.

Ώρα των Σπορ: Ολοκληρώνει μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ με τον 29χρονο φορ από την Αϊτή. Έκλεισε η συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα, καθώς δεν μπορεί πλέον η «Ένωση» να περιμένει άλλο την Τσέλσι για τον Φοφανά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα