Ελίασον: «Πηγαίνουμε καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, περήφανος που είμαι μέλος της εθνικής Σουηδίας»

Newsroom
Ελίασον: «Πηγαίνουμε καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, περήφανος που είμαι μέλος της εθνικής Σουηδίας»

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε μετά το παιχνίδι της Σουηδίας για την περηφάνια που νιώθει που βρίσκεται στην εθνική ομάδα της χώρας του, την φετινή πορεία της ΑΕΚ και τις σχέσεις του με τους άλλους Σουηδούς παίκτες στην Ελλάδα.

Η Σουηδία επικράτησε με 3-0 της Εσθονίας το βράδυ της Κυριακής, έχοντας τον Νίκλας Ελίασον στο αρχικό της σχήμα, με τον εξτρέμ της ΑΕΚ να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν, όπου έμεινε στον πάγκο.

Μετά από εκείνο το παιχνίδι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις, οι οποίες δημοσιεύτηκαν ετεροχρονισμένα από το σουηδικό μέσο «fotbollskanalen» στις οποίες σχολίασε το πόσο περήφανος νιώθει με την συμμετοχή στην εθνική Σουηδίας, ειδικότερα επειδή κατάφερε να βρίσκεται σε μία ομάδα που έχει τόσο ταλέντο και άρα ήταν δυσκολότερο να κερδίσει την κλήση του.

Ακόμη, μίλησε για την φετινή πορεία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τις σχέσεις που έχει με τους άλλους Σουηδούς παίκτες που βρίσκονταν πέρυσι και φέτος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες και σε όλα ματς πρέπει να δείχνουμε διαφορετικά πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να συνεισφέρω στη θετική ενέργεια εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οπότε αυτά δεν είναι περίεργα πράγματα. Πάντα θες να παίξεις βεβαίως, αλλά έχουμε απίστευτα ταλαντούχους παίκτες», τόνισε αρχικά.

Για το αν απογοητεύτηκε που δεν έπαιξε κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν: «Όχι, αλλά είμαι και σχετικά καινούργιος στην ομάδα. Οπότε είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και όταν παίζω σε αγώνα».

Για το ξεκίνημά του με την ΑΕΚ και το γκολ με τον Λεβαδειακό: «Ήταν καλό. Ήταν κακό το αποτέλεσμα στα ευρωπαϊκά προκριματικά με τη Νόα, αλλά ήταν ένα ειδικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα από την Αρμενία, όπου ο τερματοφύλακάς της σκόραρε. Αποκλειστήκαμε. Αλλά στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά».

Για τους άλλους Σουηδούς στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έπεσα πάνω στον Φραντς Μπρόνσον, που παίζει στον Ατρόμητο, στην παραλία. Δείχνει να περνά καλά. Πέρυσι ήταν εδώ ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ και ζούσαμε κοντά. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι επίσης εδώ. Είμαστε λίγοι».

Για το αν ως παίκτης της ΑΕΚ επιτρέπεται να κάνει παρέα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είπε: «Ναι, πάμε για καφέ καμιά φορά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα