Το deal της ΑΕΚ με Μακάμπι Χάιφα και Πιερό!

Το deal της ΑΕΚ με Μακάμπι Χάιφα και Πιερό!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα

bet365

Τα οικονομικά δεδομένα της απόκτησης του 29χρονου φορ από την Αϊτή, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς και η ατάκα «αδύνατο για τον Πιερό να αρνηθεί»

Οπως ενημερωθήκατε αποκλειστικά από το Gazzetta, ο Πιερό αποτελεί τον ποδοσφαιριστή, που από τη στιγμή που δεν θα γινόταν το deal με την Τσέλσι για τον Φοφανά, ήταν η εναλλακτική για τη γραμμή κρούσης των κιτρινόμαυρων, κάτι που επιβεβαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό από το ρεπορτάζ και από το Ισραήλ, όπου από χθες γίνεται λόγος για τελειωμένη μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα από το Ισραήλ one.co.il, ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μακάμπι Χάιφα λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον πόλεμο να είναι σε εξέλιξη. Το γεγονός, δε, ότι το συμβόλαιό του εκπνέει σ' έναν χρόνο δεν άφησε πολλά περιθώρια στη διοίκηση της ομάδας που δεν ήθελε να χάσει τον βασικό της σκόρερ.

Επίσης, στο Ισραήλ τονίζουν πως το κόστος της αγοράς του Πιερό από την ΑΕΚ θα αγγίξει 2,5 εκατ. ευρώ, που με μπόνους μπορεί να υπερβεί ακόμα και τα 3 εκατ. ευρώ. Γνωστές, επίσης, έγιναν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του παίκτη, καθώς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαια διάρκειας 3+1 χρόνια με 800.000 ευρώ το χρόνο (υπερδιπλάσιο με βάση τα όσα παίρνει στο Ισραήλ) αλλά και μπόνους που μπορούν να τον οδηγήσουν σε ποσό που μπορεί να ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ.

Ο 29χρονος αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα μετά το Αϊτή-Αγιος Μαρτίνος ώστε να περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ενωση.

«Αδύνατο για τον Πιερό να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ»

Την ίδια ώρα, η συμφωνία όλων των πλευρών για το οριστικό deal επιβεβαιώνει και η Μακάμπι Χάιφα, καθώς, άνθρωπος της ομάδας, μιλώντας στο Sport Channel, εξήγησε: «Ήταν απίθανο για τον Πιερό να αρνηθεί. Δέχτηκε πρόταση με χρήματα πάνω από δύο φορές από όσα έπαιρνε εδώ. Ήταν δελεαστική η πρόταση και για την ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα