Αλμέιδα: «Εχασα πολλά ως άνθρωπος, γι' αυτό πέτυχα τόσα στο ποδόσφαιρο» (vid)

Αλμέιδα: «Εχασα πολλά ως άνθρωπος, γι' αυτό πέτυχα τόσα στο ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
almeida

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στις θυσίες που έπρεπε να κάνει ως έφηβος για να υποστηρίξει το όνειρό του και να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Στο πλαίσιο ενός video χορηγού ένδυσης της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στα όσα θυσίασε ως παιδί να το όνειρό του: Να παίξει μπάλα!

Συγκεκριμένα, ο «Πελάδο» ανέφερε πως πέτυχε τόσα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί έχασε πολλά ως άνθρωπος, ως γιος, ως αδελφός, ως φίλος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Λοιπόν, για το ποδόσφαιρο άφησα την οικογένειά μου στα 15 μου χρόνια. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Έχασα την καλύτερη φάση που περνάει ένας έφηβος για να ζήσει με τους γονείς του, για να ζήσει με τους φίλους του, για να τελειώσει το σχολείο. Τα άφησα όλα αυτά για το ποδόσφαιρο.

Προτίμησα το όνειρό μου. Τώρα, είμαι σε μία φάση που χαίρομαι για όσα πέτυχα, αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιώ πόσα πράγματα έχασα ως άνθρωπος, ως γιος, ως αδερφός, ως φίλος, ως μαθητής σχολείου, γιατί το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μου. Οπότε γι' αυτό, έχω κάνει πολλά πράγματα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα