ΟΦΗ, μεταγραφές: Συμφωνία με Ναούμοφ, έρχεται απόψε στο Ηράκλειο

ΟΦΗ, μεταγραφές: Συμφωνία με Ναούμοφ, έρχεται απόψε στο Ηράκλειο

Βασίλης Μπαλατσός
Ναουμοβ

bet365

Ο ΟΦΗ και ο Ντάνιελ Ναούμοφ έφτασαν σε οριστική συμφωνία, με τον διεθνή Βούλγαρο τερματοφύλακα να αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας (9/9, 20:00) στο Ηράκλειο.

Ο Ντάνιελ Ναούμοφ είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την αντικατάσταση του Νόαμ Μπάουμαν. Ο Δομινικανός τερματοφύλακας έμεινε εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, οι Κρητικοί τον άφησαν εκτός ομάδας, κινήθηκαν για την απόκτηση «άσου» που θα πλαισιώσει τους Χριστογέωργο και Σωτηρίου, με τους ασπρόμαυρους να φτάνουν σε οριστική συμφωνία με τον διεθνή Βούλγαρο πορτιέρε για την επόμενη διετία.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της εθνικής του ομάδας, από την Κ16 έως την ανδρών, με την οποία έχει 10 εμφανίσεις, ενώ από το 2019 ως και το τέλος της προηγούμενης σεζόν αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ 1948. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Λουντογκόρετς, με την οποία κατέκτησε το Super Cup Βουλγαρίας τη σεζόν 2018-19. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 23 συμμετοχές με την ομάδα του, με δυο εξ αυτών να είναι στα προκριματικά του Conference League.

Όπως προκύπτει από την Βουλγαρία ο Ναούμοφ είχε στα χέρια του πρόταση από τη Λέφσκι Σόφιας, όμως η προσφορά του ΟΦΗ ήταν οικονομικά ανώτερη και έπεισε τον διεθνή κίπερ να αφήσει τη χώρα του για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο 26χρονος θα φτάσει στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας (9/9) στις 20:00 από Σόφια και την Τρίτη (10/9) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα