ΑΕΚ, μεταγραφές: Το follow του Φοφανά στην ΑΕΚ και το δημοσίευμα στην Αγγλία!

ΑΕΚ, μεταγραφές: Το follow του Φοφανά στην ΑΕΚ και το δημοσίευμα στην Αγγλία!

Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι

bet365

Παρ' ότι ο Πιερό είναι ήδη στον δρόμο για την Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ένα follow κι ένα ξένο δημοσίευμα «αναζοπυρώνουν» το θέμα του Φοφανά.

Μπορεί η ΑΕΚ να αποφάσισε να ενεργοποιήσει την επιλογή του Φραντζί Πιερό μη μπορώντας να περιμένει πλέον την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι (όπου δεν υπήρχε οριστικό ναυάγιο χθες το βράδυ όπως λανθασμένα γράφτηκε), οι οποίες δεν βρισκόντουσαν σε σημείο που να γεννούν ελπίδες άμεσης ολοκλήρωσης, ωστόσο δημοσιεύματα από την Αγγλία και ο ίδιος ο Ντάτρο Φοφανά με όσα λένε και κάνουν, θέλουν να δείξουν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά.

O 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό της «Ένωσης» στο Instagram ενώ παράλληλα υπήρξε κι ένα δημοσίευμα από το έγκυρο «Athletic» το οποίο έκανε λόγο για βήμα προόδου που συνέβη στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

φοφανά

«Υπήρξε πρόοδρος στις διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με την ΑΕΚ για την πώληση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά με την ελπίδα πως θα μπορέσει να επιτευχθεί μία συμφωνία πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα την Τετάρτη (11/09).

Ο Φοφανά είναι ένα από τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα υπό παραχώρηση της Τσέλσι και που προσπαθεί να πουλήσει όλο το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Ιβοριανός φορ προπονείται μακριά από την πρώτη ομάδα με το μέλλον να αναμένεται να ξεκαθαρισθεί άμεσα» ανέφερε χαρακτηριστικά το αγγλικό δημοσίευμα.

Πάντως, η αναθέρμανση αυτή των συνομιλιών των δύο πλευρών ναι μεν ανταποκρίνεται στο ρεπορτάζ, με την διαφορά όμως πως αυτό συνέβη χθες το βράδυ και επειδή δεν υπήρξε κάποια συμφωνία, η ΑΕΚ προχώρησε σήμερα την περίπτωση του Φραντζί Πιερό για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, αφού δεν μπορούσε να περιμένει άλλο λόγω των χρονικών περιθωρίων που είχαν πλέον στενέψει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα