Γκαγκάτσης: Συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ με τον Τσέφεριν στα γραφεία της UEFA

Βασίλης Μπαλατσός
Γκαγκατσης

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στη Νιόν.

Στη Νιόν της Ελβετίας βρέθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης για συνάντηση με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισκέφθηκε τον επικεφαλής της UEFA στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης εκ μέρους της ΕΠΟ η Εκτελεστική Διευθύντρια Δόμνα Τσιώνη και από πλευράς UEFA ο γενικός γραμματέας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με στόχο την ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων και την ανάπτυξη της συνεργασίας τους.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο κ. Γκαγκάτσης και η κ. Τσιώνη θα μεταβούν στο Δουβλίνο για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Nations League, Ιρλανδία-Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα