Στην Ιταλία βιάζονται για ΠΑΟΚ και Βιετέσκα, όχι όμως και στην Τούμπα…

Στην Ιταλία βιάζονται για ΠΑΟΚ και Βιετέσκα, όχι όμως και στην Τούμπα…

Σταύρος Σουντουλίδης
βιετέσκα

bet365

Ένα ακόμη δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρεται στο ενδεχόμενο της μετακίνησης του Ματέους Βιετέσκα από την Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη δύο ημέρες μπροστά του για να κάνει την τελευταία κίνηση ενίσχυσης προτού κλείσει το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παράθυρο».

Όλοι περιμένουν το πως θα κινηθούν οι Πρωταθλητές Ελλάδας, με τις πιθανότητες να είναι πολύ λίγες σ’ ότι αφορά την περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα, την ίδια ώρα που στην Ιταλία, η ιστοσελίδα «cagliarinews24.com» συνεχίζει να έχει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό της Κάλιαρι, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς την προσεχή Τετάρτη (11/9) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα.

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Ματέους Βιετέσκα με τον ΠΑΟΚ; Το τελευταία νέα στο μεταγραφικό παζάρι της Κάλιαρι και ο Πολωνός αμυντικός. Το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα θα κλείσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, αφήνοντας μόλις δύο ημέρες για να βρεθεί οριστική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και Κάλιαρι για τον Ματέους Βιετέσκα.

Καθώς ο χρόνος τελειώνει, οι δύο πλευρές πρέπει να επισπεύσουν τις διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πολωνού αμυντικού. Η πώλησή του θα μπορούσε να επιτρέψει στην Κάλιαρι να στραφεί στην αγορά των ελεύθερων πρακτόρων, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες ώρες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα