ΟΦΗ, μεταγραφές: «Υπογράφει μονοετές ο Σίλβα, την Τρίτη στο Ηράκλειο», σύμφωνα με τον Μέρλο

ΟΦΗ, μεταγραφές: «Υπογράφει μονοετές ο Σίλβα, την Τρίτη στο Ηράκλειο», σύμφωνα με τον Μέρλο

Βασίλης Μπαλατσός
ofi

bet365

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο ο Γιορδάν Σίλβα θα βρεθεί την Τρίτη (10/9) στο Ηράκλειο για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Στο Gazzetta διαβάσατε πως ο Γιορδάν Σίλβα βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του ΟΦΗ και πως ο Μεξικανός είναι ψηλά στη λίστα. Σύμφωνα με τον γνωστό Αργεντινό δημοσιογράφο και ειδικό στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, οι δυο πλευρές έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία.

Όπως υποστηρίζει ο Μέρλο ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα ταξιδέψει την Τρίτη (10/9) στο Ηράκλειο και αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο ύψους 1,90 μ. σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα στο Μεξικό, κατά σειρά σε Τολούκα, Κρουζ Αζούλ, Τιχουάνα, Αμέρικα, Κερέταρο και τελευταίος του σταθμός ήταν η Σαν Λουίς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 15 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα