Αστέρας Τρίπολης: «Κλείνει ο Μακελελέ με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια», σύμφωνα με το Foot Mercato

Αστέρας Τρίπολης: «Κλείνει ο Μακελελέ με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια», σύμφωνα με το Foot Mercato

Βασίλης Μπαλατσός
Μακελελέ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου γαλλικού «Foot Mercato» ο Κλοντ Μακελελέ είναι έτοιμος να υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης για 1+1 χρόνια.

Την ώρα που στον Αστέρα AKTOR περιμένουν το «ναι» του Κλοντ Μακελέλε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου το «Foot Mercato» παρουσιάζει τον Γάλλο έτοιμο να υπογράψει στους Αρκάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου μέσου ο 51χρονος legend είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφεί του σε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και να μετακομίσει στην Τρίπολη.

Το ρεπορτάζ του εκ των κορυφαίων μέσων της Γαλλίας κάνει αναφορά στο αρκετά φιλόδοξο αθλητικό project του Αστέρα και στους σταθερούς επενδυτές των Αρκάδων.

«Μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Κλοντ Μακελελέ. Ο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 με την Γαλλία είναι κοντά στο να επιστρέψει στο προσκήνιο μέσω του Αστέρα Τρίπολης AKTOR, που αγωνίζεται στην ελληνική Super League.

Ο σύλλογος, που αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του, προσέλκυσε τον Μακελελέ, ιδιαίτερα χάρη σε ένα αρκετά φιλόδοξο αθλητικό project.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ελληνική ομάδα που έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές στο Europa League και έχει σταθερούς επενδυτές, προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον πρώην παίκτη των Παρί και Ρεάλ, με οψιόν για ακόμη ένα έτος.

Ο 51χρονος τεχνικός φέρνει μαζί του τον πρώην βοηθό του Κάρλο Αντσελότι, Πολ Κλεμέντ, αλλά και τον πρώην γυμναστή της Παρί, Ραφαέλ Φεβρ», αναφέρει το δημοσίευμα του Foot Mercato.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα