Ντε Τσέρμπι για Ουναϊ: «Θα τον παρακολουθούμε στον Παναθηναϊκό, ήξερα πως ήθελε να φύγει»

Ντε Τσέρμπι για Ουναϊ: «Θα τον παρακολουθούμε στον Παναθηναϊκό, ήξερα πως ήθελε να φύγει»

Νίκος Αθανασίου
Η ρήτρα που θα έχει ο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον για το φετινό καλοκαίρι

bet365

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι, αποκάλυψε λεπτομέρειες του δανεισμού του Αζεντίν Ουναϊ στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι αποκάλυψε πως γνώριζε την επιθυμία του Αζεντίν Ουναϊ να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ ενώ παράλληλα τόνισε πως θα παρακολουθεί την πορεία του Μαροκινού άσου στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η Μαρσέιγ χρειαζόταν δραστική αλλαγή, διάφοροι παίκτες έφυγαν και πήραμε άλλους. Είμαι ικανοποιημένος με τις αλλαγές που κάναμε. Όσον αφορά τον Ουναΐ, ήθελε να φύγει και το ήξερα από την αρχή. Οι παίκτες που έφυγαν ήταν καλοί, αλλά η αλλαγή ήταν απαραίτητη. Εξαιτίας της επιθυμίας του να φύγει, δεν τον χρησιμοποίησα στα δύο φιλικά στην Αγγλία και το Άουγκσμπουργκ. Θα παρακολουθήσουμε την χρονιά που θα κάνει και θα δούμε την επόμενη σεζόν, γιατί έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί μας».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα