Άρης: Το πλάνο για την Κρήτη έχει ερωτηματικά

Άρης: Το πλάνο για την Κρήτη έχει ερωτηματικά

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί τα προβλήματα τραυματισμών των Μόντσου, Ούγκο Μάγιο και Φραν Βέλεθ ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος και του εκτός έδρας αγώνα (15/9, 20:30) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Είναι ευνόητο ότι η προσπάθεια εισαγωγής των δύο πρώτων στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα καθορίσει και τη διαθεσιμότητά τους στον εκτός έδρας αγώνα για τον ΟΦΗ. Ο Μόντσου δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Ούγκο Μάγιο επίσης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του ίδιου αγώνα λόγω τραυματισμού. Σε ότι αφορά τον Φραν Βέλεθ, μοιάζει δεδομένη η απουσία του στην αναμέτρηση της Κρήτης αλλά είναι και αυτή που κοστίζει λιγότερο υπό την έννοια ότι ο Φαμπιάνο έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και παράλληλα είναι ο βασικός δεξιός στόπερ της ομάδας.

Σε περίπτωση που ο Ούγκο Μάγιο δεν δηλώσει «διαθέσιμος» προφανώς θα αντικατασταθεί από τον Μάρτιν Μοντόγια. Σε ότι αφορά τον Μόντσου, θα εξαρτηθεί από την τακτική λογική του Άκη Μάντζιου. Αν δηλαδή θα επιλέξει έναν καθαρό αμυντικό χαφ (Ζαν Ζουλ) ή αν θα διατηρήσει τη τακτική των τριών εσωτερικών μέσω όπου σ’ αυτή την περίπτωση ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα πάρει φανέλα βασικού. Προς το παρόν, ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις αλλά συνεχίζει τις δοκιμές σχημάτων και προσώπων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα