Παναθηναϊκός: Μπήκαν Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς και Μαξ για ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς και Μαξ για ΠΑΟΚ

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Ίνγκασον

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Αλόνσο, με τους Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς και Μαξ να μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ξεκίνησε. Οι Πράσινοι επέστρεψαν στο Κορωπί μετά από διήμερο ρεπό και έπιασαν δουλειά για ο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Η επιστροφή στις προπονήσεις συνδυάστηκε με ευχάριστα νέα για τον Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είδες τους Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς και Μαξ να μπαίνουν ξανά σε κανονικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε πως οι δυο πρώτοι τραυματίστηκαν και έμειναν εκτός των εθνικών τους ομάδων, ενώ ο Γερμανός ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε τακτική και τέλος παιχνίδι με έμφαση στο πρέσινγκ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Πελίστρι και Ντραγκόφσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα