ΠΑΟΚ: Ο Τάισον φωνάζει «παρών» ενόψει ΠΑΟ, πρόβλημα με τον Σάστρε

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον φωνάζει «παρών» ενόψει ΠΑΟ, πρόβλημα με τον Σάστρε

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Τάισον στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Πρόβλημα με Σάστρε ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Τάισον μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το χτεσινό τελευταίο ρεπό, επέστρεψαν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας από την οποία απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους οι Ζόαν Σάστρε και Μπράντον Τόμας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Το αγωνιστικό τμήμα ξεκινάει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (09.09) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός προγράμματος λόγω ίωσης, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τρίτη (10.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα