ΟΦΗ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Σίλβα, το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο

ΟΦΗ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Σίλβα, το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο

Βασίλης Μπαλατσός
Σιλβα

bet365

Ο ΟΦΗ επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τον Μεξικανό στόπερ Γιορδάν Σίλβα, ο οποίος θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης (10/9) στην Κρήτη.

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Γιορδάν Σίλβα. Στο Gazzetta διαβάσατε πως ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Κρητικών για την ενίσχυση τους στο κέντρο της άμυνας και στη συνέχεια ο έγκυρος στην αγορά της Λατινικής Αμερικής Σέζαρ Λουίς Μέρλο έγραψε πως οι δυο πλευρές τα βρήκαν για μονοετές συμβόλαιο.

Πλέον και οι Ασπρόμαυροι επιβεβαιώνουν τη συμφωνία τους με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο Σίλβα θα φτάσει το βράδυ της Τρίτης (10/9) στο Ηράκλειο με πτήση από το Άμστερνταμ, στις 21:05, την Τετάρτη (11/9) θα περάσει από ιατρικά και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σε όλη του την καριέρα έχει αγωνιστεί στο Μεξικό, κατά σειρά σε Τολούκα, Κρουζ Αζούλ (με την οποία σήκωσε το Κύπελλο της πατρίδας του τη σεζόν 2018-19), Τιχουάνα, Αμέρικα, Κερέταρο και τελευταίος του σταθμός ήταν η Σαν Λουίς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 15 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα