Αστέρας Τρίπολης: Εν αναμονή της άφιξης Μακελελέ

Αστέρας Τρίπολης: Εν αναμονή της άφιξης Μακελελέ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Εν αναμονή της άφιξης Μακελελέ

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης περιμένουν το τυπικό «ναι» του Κλοντ Μακελελέ, με τον Γάλλο μάλιστα να αναμένεται αύριο (10/9) στην πόλη για τις υπογραφές και την ανακοίνωσή του. 

Ο σπουδαίος Γάλλος Κλοντ Μακελελέ είναι ο μεγάλος στόχος του Αστέρα Aktor για τον πάγκο της ομάδας. Ο 51χρονος σούπερ σταρ βρέθηκε στην αρκαδική πρωτεύουσα την Κυριακή που μας πέρασε είδε από κοντά την πόλη και τις εγκαταστάσεις του Κολοκοτρώνης και εν συνεχεία έφυγε προκειμένου να σκεφτεί την πρόταση (1+1 χρόνια με απολαβές ασυνήθιστες για ομάδες εκτός Big 5) που έχει ήδη στα χέρια του.

Οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι κλείσει το θέμα του και πως αύριο θα έρθει στην Ελλάδα για τα τυπικά. Πάντως, αν και έγινε αρχικά γνωστό ότι θα ήθελε στο πλευρό του τον Πολ Κλέμεντ, δεν είναι βέβαιο ότι ο Άγγλος κόουτς θα τον ακολουθήσει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα