Ράκιτιτς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ από εμένα»

Βασίλης Μπαλατσός
ελλαδα

bet365

Στο πλαίσιο συνέντευξης του στο «Canal Sur Radio» ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του στη Σεβίλλη και νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς στάζει... μέλι για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Κροάτης σε παλιότερη συνέντευξη του είχε χαρακτηρίσει ως «αγαπημένο» του τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού και το έκανε ξανά. Ο Κροάτης χαφ της Χάινουκ μίλησε στο «El Pelotazo» του «Canal Sur Radio» και τόνισε πως είναι ο «μεγαλύτερος θαυμαστής» του τεχνικού των Πειραιωτών.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ από εμένα. Σαφώς. Ως προπονητής, άνθρωπος και ως μάγος. Έφτασε και μας δημιούργησε μια κατάσταση καθημερινής απόλαυσης. Όταν πήγαινες στους αγώνες ένιωθες τον φόβο των άλλων ομάδων.

Το έχει πετύχει με τον τρόπο του και με τον χαρακτήρα του. Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ και γι' αυτό παρακολουθώ και τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο 36χρονος μέσος.

Υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ ο Ράκιτιτς έκανε 25 παιχνίδια, μοίρασε τέσσερις ασίστ και σήκωσε το Europa League της σεζόν 2022-23.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα