Stoiximan Super League: Οι αγορές που παραμένουν «ανοιχτές»

Newsroom
super

bet365

Η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι ομάδες της Stoiximan Super League δεν θα μπορούν να παραχωρήσουν εφόσον το θελήσουν, με πώληση ή δανεισμό, παίκτες σε συγκεκριμένες χώρες της υφηλίου.

Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η θερινή μεταγραφική περίοδος για τη Stoiximan Super League και πλέον οι ομάδες της κατηγορίας - όπως φυσικά και της Super League 2 - μπορούν να αποταθούν μόνο στη «δεξαμενή» των ελεύθερων για οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση επιθυμούν.

Ετσι από σήμερα (2/9) ως και τις 30 του μηνός θα μπορούν να αποκτήσουν τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή έμεινε free agent το αργότερο μέχρι και χθες το βράδυ, ανεξαρτήτως του που έπαιζε.

Την ίδια στιγμή όμως αυτό δεν σημαίνει πως αδυνατούν να προχωρήσουν σε πωλήσεις ή δανεισμούς ποδοσφαιριστών, αφού ανά την υφήλιο ορισμένες αγορές θα παραμείνουν, έστω και για λίγες ημέρες ακόμη, «ανοικτές».

Ετσι αν πχ. λάβουν τις επόμενες 36 ώρες - ή και αναλόγως περισσότερες - κάποια δελεαστική πρόταση από club της Τουρκίας, του Ισραήλ ή των ΗΑΕ θα μπορούν να προχωρήσουν σε εκεί παραχώρηση παίκτη τους, αλλά για να τον αντικαταστήσουν - εφόσον φυσικά το επιθυμούν - θα πρέπει ο «εκλεκτός» τους να είναι ελεύθερος από τις 11 του μηνός - από χθες δηλαδή - ή και νωρίτερα, όχι αργότερα.

Για φινάλε, όσοι ερασιτέχνες παίκτες ανήκουν στο δυναμικό κάποιας ΠΑΕ είναι σε θέση να γίνουν επαγγελματίες καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου 2024 και εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2025.

Ετσι οι ομάδες δύναται ανά πάσα στιγμή (π.χ. τον Νοέμβριο, τον Μάρτιο κτλ) να δώσουν στον οποιοδήποτε νεαρό από τις Under τους χρόνο συμμετοχής στην «πρώτη» ομάδα, αρκεί να υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο έστω και μερικές ώρες πριν το παιχνίδι που θα αγωνιστεί, αρκεί φυσικά να έχουν διευθετηθεί πρωτύτερα οι σχετικές απαραίτητες διαδικασίες (π.χ. έκδοση δελτίου κτλ).

Οι κυριότερες αγορές εξ’ όσων παραμένουν «ανοιχτές»

Αρμενία 12/9
Ρωσία 12/9
Τουρκία 13/9
Σερβία 13/9
Μεξικό 14/9
Αζερμπαϊτζάν 16/9
Ισραήλ 18/9
Μαρόκο 19/9
Τυνησία 20/9
Αίγυπτος 30/9
ΗΑΕ 1/10

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα