ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Σάστρε, μοναδικό πρόβλημα ο Τόμας ενόψει ΠΑΟ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Σάστρε, μοναδικό πρόβλημα ο Τόμας ενόψει ΠΑΟ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Μπράντον Τόμας να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντον Τόμας παραμένει εκτός προπονήσεων για τον ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/9 – 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ζόαν Σάστρε ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση και επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ σιγά σιγά αρχίζουν να ενσωματώνονται και οι διεθνείς του «Δικεφάλου».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται, μαζί με την προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη (10.09) το βάρος έπεσε στο τακτικό κομμάτι, με τις περισσότερες ασκήσεις να αφορούν την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Μπράντον Τόμας να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός. Ο Ισπανός συνεχίζει θεραπεία, προκείμενο να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Την Τετάρτη (11.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα