ΑΕΚ: Στην «OPAP Arena» ο Πιερό, τον υποδέχτηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος

ΑΕΚ: Στην «OPAP Arena» ο Πιερό, τον υποδέχτηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Βασίλης Μπαλατσός
Πιερο

bet365

Ο Φραντζί Πιερό πάτησε για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena», φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και είχε τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Μάριο Ηλιόπουλο.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Φραντζί Πιερό, προς πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta. Ο 29χρονος θηριώδης σέντερ φορ έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (9/9) και περίπου 24 ώρες αργότερα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του από τη Μακάμπι Χάιφα για την επόμενη τριετία.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του ο διεθνής επιθετικός από την Αϊτή βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, πάτησε για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena» και είχε τετ α τετ με τον διοικητικό ηγέτης της Ένωσης, Μάριο Ηλιόπουλο. Θυμίζουμε πως ο νέος ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει δώσει το παρών σχεδόν σε όλες τις παρουσιάσεις των φετινών μεταγραφών της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα ο Πιερό «πόζαρε» φορώντας τη φανέλα με το Νο. 14, το οποίο την προηγούμενη σεζόν είχε ο προκάτοχος του στη θέση του φορ, Εζεκιέλ Πόνσε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα