ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Σίλβα

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Σίλβα

Βασίλης Μπαλατσός
Σιλβα

bet365

Ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός Γιορδάν Σίλβα έφτασε το βράδυ της Τρίτης (10/9) στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

O Γιορδάν Σίλβα θα είναι το 11ο απόκτημα του ΟΦΗ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς οι Κρητικοί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Μεξκανό για μονοετές συμβόλαιο. Το βράδυ της Τρίτης (10/9) προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» η πτήση του 30χρονου στόπερ από το Άμστερνταμ και την Τετάρτη ο ποδοσαιριστής αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Tον Σίλβα υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Team Manager των ασπρόμαυρων, Σάββας Τσαμπούρης. Με τη μεταγραφή του Μεξικανού ο ΟΦΗ κλείνει το κενό που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας με τον 30χρονο να πλαισιώνει τους Μπρεσάν, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο και τον νεαρό Χνάρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα