Stoiximan Super League: Ο διαιτητής του τελικού του Champions League στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!

Newsroom
ΠΑΟΚ ΠΑΟ

bet365

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, που σφύριξε τον περασμένο τελικό του Champions League, θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Με άρωμα τελικού Champions League το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της ερχόμενης αγωνιστικής και όπως ενημέρωσε, ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς, που σφύριξε τον τελικό του περασμένου Champions League, θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τους «πράσινους».

Βοηθοί του Βίντσιτς θα είναι οι συμπατριώτες του, Αντράζ Κόβατσιτς και Τόμας Κλάντσικ, VAR ο Ολλανδός, Πολ Φαν Μπόνκελ με βοηθό τον Στέφανο Κουμπαράκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

Από εκεί και πέρα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός θα βρεθεί ο Βεργέτης, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Αρμακόλα. VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος, ενώ τέταρτος ο Πολυχρόνης.

Στην OPAP Arena για το ΑΕΚ - Βόλος, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φωτιάς, με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Μηνούδη. VAR θα είναι ο Απτοσόγλου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κατσιγκογιάννης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

14/09

Λαμία - Athens Kallithea: Διαιτητής Παπαπέτρου, βοηθοί Κομισοπούλου, Διαμάντης, VAR Κουμπαράκης, Μπουξμπάουμ, τέταρτος Αλαμπέης.

Αστέρας AKTOR - Ατρόμητος: Διαιτητής Τσιάρας, βοηθοί Οικονόμου, Σάββας, VAR Ευαγγέλου, Νικολακάκης, τέταρτος Τσαγκαράκης

15/09

Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός: Διαιτητής Πουλικίδης, βοηθοί Κόλλιας, Χριστακόγλου, VAR Τζήλος, Σαμοΐλης, τέταρτος Μέγας

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Διαιτητής Βεργέτης, βοηθοί Παπαδάκης, Αρμακόλας, VAR Παπαδόπουλος, Αντωνίου, τέταρτος Πολυχρόνης.

ΟΦΗ - Άρης: Διαιτητής Σιδηρόπουλος, βοηθοί Κωσταράς, Κολλιάκος, VAR Ζαμπαλάς, Τριανταφύλλου, τέταρτος Κατοίκος

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Διαιτητής Βίντσιτς, βοηθοί Κόβατσιτς, Κλάντσνικ, VAR Φαν Μπόνκελ, Κουμπαράκης τέταρτος Τσακαλίδης.

16/09

ΑΕΚ - Βόλος: Διαιτητής Φωτιάς, βοηθοί Φωτόπουλος, Μηνούδης, VAR Παπαδόπουλος, Απτοσόγλου, τέταρτος Κατσικογιάννης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα