Μικρός Γιαννάκης: «Πάμε για back to back με στρατηγό Ρασβάν, τιμή μου που ο πρόεδρος Φρέρη θα είναι δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι»

Μικρός Γιαννάκης: «Πάμε για back to back με στρατηγό Ρασβάν, τιμή μου που ο πρόεδρος Φρέρη θα είναι δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι»

Newsroom
giannakis

bet365

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στη Σύρο λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση του για τις ΗΠΑ και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει το back to back φέτος, καθώς ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίο Φρέρη.

Αντίστροφα για το μεγάλο του ταξίδι στις ΗΠΑ όπου θα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του κινητικού προβλήματος που αντιμετωπίζει μετράει ο Γιάννης Παπαστεφανάκης. Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε στη Σύρο για να παρακολουθήσει από κοντά το τουρνουά Κ10 της ΕΠΣ Κυκλάδων, το οποίο πήρε το όνομα του με απόφαση του προέδρου της ΕΠΣ, Ειρηναίο Φρέρη.

Ο μικρός Γιαννάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις πράξεις αυτές, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν της Stoiximan Super League, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον ΠΑΟΚ για το back to back.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που αυτό το τουρνουά πήρε το όνομα μου. Ξέρω ότι σε αυτό το ταξίδι που θα κάνω θα έχω δίπλα μου τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη και όλων των παιδιών», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Παπαστεφανάκης προτού προσθέσει πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε στην κάμερα του sportcyclades:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα