ΑΕΚ, μεταγραφές: Δανεικός στην Ένωση ο Φοφανά σύμφωνα με τον Ρομάνο

ΑΕΚ, μεταγραφές: Δανεικός στην Ένωση ο Φοφανά σύμφωνα με τον Ρομάνο

Γιώργος Τσακίρης
Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ΑΕΚ έκλεισε τον Ντάβιντ Ντάτρο Φοφανά από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα 20 εκατομμυρίων λιρών!

Έτοιμη για νέο χτύπημα φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ένωση έδωσε τα χέρια της με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ντάβιντ Ντάτρο Φοφανά με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Όπως υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με τους «μπλε» του Λονδίνου και απομένουν τα τυπικά ώστε ο 22χρονος να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και να γίνει κάτοικος Ελλάδας. Ο Ρομάνο προσθέτει επίσης πως στη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και προαιρετική ρήτρα 20 εκατομμυρίων λιρών για το επόμενο καλοκαίρι την οποία θα έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει η Ένωση εφόσον εκείνη το επιθυμεί.

Ο Φοφανά έχει ήδη δώσει το «οκ» από την πλευρά του σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Ρομάνο. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τον Ιταλό δημοσιογράφο, αντίστοιχη ανάρτηση ΄έκανε και ο Νιζάρ Κινσέλα του BBC. Βέβαια τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει δώσει τα χέρια με τους «μπλε» για την απόκτηση του Ιβοριανού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα