Παναθηναϊκός: Με Ντραγκόφσκι συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας

Παναθηναϊκός: Με Ντραγκόφσκι συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας

Newsroom
Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του και συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Σε mood ντέρμπι Τούμπας κινούνται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» συνέχισαν και σήμερα την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στη διάθεση τους και τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Πολωνίας και επέστρεψε στην Ελλάδα, δίνοντας σήμερα το «παρών» στο Κορωπί όπου και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (15/09), που γίνεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα, επέστρεψε και συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo ενώ συνέχισαν με παιχνίδι με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ρίχνει το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επιθετική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν,Ουναΐ και Πελίστρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα