Σάρι: «Θέλω να επιστρέψω στους πάγκους, θέμα αδρεναλίνης η επιλογή»

Σάρι: «Θέλω να επιστρέψω στους πάγκους, θέμα αδρεναλίνης η επιλογή»

Νίκος Αθανασίου
Ο Μαουρίτσιο Σάρι

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, δήλωσε έτοιμος για το come back στους πάγκους, τονίζοντας πως περιμένει την πρόταση που θα του δώσει το μεγαλύτερο κίνητρο.

Την επιστροφή του στους πάγκους προανήγγειλε ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος το καλοκαίρι είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό.

«Ελπίζω να επιστρέψω πριν τον Γενάρη, αλλά εξαρτάται και από τις καταστάσεις και τις προτάσεις που θα δεχθώ, τα κίνητρα και το τηλέφωνο που θα μου δώσει περισσότερη αδρεναλίνη. Δεν βλέπω τον εαυτό μου να σταματάει. Θέλω ακόμα να προπονήσω και πιστεύω είμαι σε μια κατάσταση στο να δώσω πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε και την ομάδα εκτός Ευρώπης που θα ήθελε κάποτε να αναλάβει» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η Μπόκα θα ήταν ένα τρελό όνειρο, αλλά δεν ξέρω αν θα γινόταν πραγματικότητα. Κάποια παιχνίδια στο Μπομπονέρα θα ήταν μια μοναδική εμπειρία» είπε, ενώ στην συνέχεια σχολίασε τις εξελίξεις σε Μίλαν, Γιουβέντους και γενικά το ιταλικό ποδόσφαιρο, στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα