Gazzetta x Transfermarkt: Done deal!

Newsroom
Gazzetta x Transfermarkt: Done deal!

bet365

Το Gazzetta ενώνει τις δυνάμεις του με το μεγαλύτερο hub μεταγραφών στην Ευρώπη, για να φέρει στις οθόνες σας ακόμα περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με τις μεταγραφές και την αξία παικτών και ομάδων!

Εδώ και πολλά χρόνια, το Gazzetta και το transfermarkt μοιράζονται κάτι κοινό: Τους πιστούς αναγνώστες, που κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου επισκέπτονται και τους δύο προορισμούς. Το Gazzetta για αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με τις μεταγραφές, το transfermarkt για οτιδήποτε αφορά τις αξίες των παικτών, των ομάδων, τις φήμες, τα προφίλ του κάθε ποδοσφαιριστή.

Το Gazzetta και το transfermarkt, λοιπόν, ανακοινώνουν τη νέα τους συνεργασία, από την οποία θα προκύψει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στο site και στα Social Media, τόσο κατά τη διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων όσο και μέσα στη χρονιά!

Μείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα