ΟΦΗ, μεταγραφές: «Κλείνει η συμφωνία με την Ίντερ για Σαλσέδο», σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Βασίλης Μπαλατσός
Salcedo

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, Έντι Σαλσέδο.

Της τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου για την ελληνική αγορά ο ΟΦΗ προσπαθεί να κλείσει το κενό που άφησε ο Άαρον Ισέκα στην κορυφή της επίθεσης. Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο οι Κρητικοί είναι κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για να κάνουν δικό τους τον Έντι Σαλσέδο.

Πρόκειται για 22χρονο σέντερ φορ με καταγωγή από την Κολομβία που είναι μεγαλωμένος στην Ιταλία. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Τζένοα και το 2019 τον απέκτησαν οι Νερατζούρι αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε Τζένοα, Βερόνα, Σπέτσια, Μπάρι και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην ισπανική Έλντενσε και στο δεύτερο στη Λέκο της Serie B.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος απομένουν λεπτομέρειες για να σφραγιστεί το deal του ΟΦΗ με τους πρωταθλητές Ιταλίας, ενώ ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Πίπε Σιέρα υποστηρίζει πως οι Κρητικοί θα κάνουν δικό τους τον Σαλσέδο με τη μορφή δανεισμού με αναγκαστική οψιόν αγοράς την επόμενη σεζόν και ο νεαρός επιθετικός θα υπογράψεις διετές συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους.

O διεθνής με τα μικρότερα κλιμάκια της Ιταλίας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει εκτός από το «9» την περασμένη σεζόν είχε δυο γκολ και μια ασίστ σε 11 ματς στη La Liga 2, ενώ σε δέκα συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα