Αστέρας Τρίπολης: Με Βεργέτη κόντρα στον Ατρόμητο

Αστέρας Τρίπολης: Με Βεργέτη κόντρα στον Ατρόμητο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στην Β' ομάδα του Αστέρα Τρίπολης ο Στάικος Βεργέτης

bet365

Τη στιγμή που στον Αστέρα Τρίπολης περιμένουν τον Κλοντ Μακελελέ, το ματς με τον Ατρόμητο έχει προτεραιότητα και σ' αυτό η ομάδα θα έχει στον πάγκο της τον Στάικο Βεργέτη.

Η άφιξη Κλοντ Μακελελέ στην Τρίπολη είναι προ των πυλών, με τον Γάλλο παγκόσμιο σταρ του ποδοσφαίρου να φέρνει μαζί του τον Νάιτζελ Γκιμπς όπως σας ενημερώσαμε στο Gazzetta.

Πάντως, ο Μακελελέ στο ματς με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο (14/9) αναμένεται να είναι στην εξέδρα και στον πάγκο θα είναι ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος έχει δουλέψει την ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς.

Θυμίζουμε ότι ο Στάικος Βεργέτης, μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του στην Ινδία, επέστρεψε στην Τρίπολη για την ομάδα Β'. Όσον αφοτά στην πρώτη ομάδα, έχει κάτσει στον πάγκο της 125 φορές στην πρώτη του θητεία από το 2013 μέχρι το 2016 ενώ επέστρεψε το 2017 όπου και έμεινε για 10 μόλις ματς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα