ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε Σίλβα

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε Σίλβα

Βασίλης Μπαλατσός
Σιλβα

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Μεξικανού κεντρικού αμυντικού, Γιορδάν Σίλβα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Στο Gazzetta διαβάσατε πως ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση του Γιορδάν Σίλβα και περίπου 48 ώρες αργότερα έχουμε την επισημοποίηση του «γάμου». Ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός που έφτασε στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης (10/9) πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά, έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.

Σε όλη του την καριέρα έχει αγωνιστεί στο Μεξικό, κατά σειρά σε Τολούκα, Κρουζ Αζούλ, Τιχουάνα, Αμέρικα, Κερέταρο και τελευταίος του σταθμός ήταν η Σαν Λουίς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 15 εμφανίσεις.

Με τη μεταγραφή του Μεξικανού ο ΟΦΗ κλείνει το κενό που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας με τον 30χρονο να πλαισιώνει τους Μπρεσάν, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο και τον νεαρό Χνάρη.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Jordan Silva, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός έτους.

Ο 30χρονος αμυντικός, γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1994 στην Matehuala (Μεξικό), έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Cruz Azul, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Μεξικού τη σεζόν 2018-19, Club Tijuana (31 συμμετοχές, 2 γκολ), Toluca (83 συμμετοχές, 2 γκολ). Τελευταίος χρονικά σταθμός της καριέρας του ήταν η San Luis, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 15 αναμετρήσεις.

Έχει χριστεί διεθνής τόσο με την Εθνική Ανδρών όσο και με τις ομάδες U22 και U23.

Jordan, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα