Ατρόμητος: «Εξασφαλίσαμε θύρα στην Τρίπολη για τον κόσμο της ομάδας»

Newsroom
Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα μπορεί να έχει μαζί του και τον κόσμο καθώς εξασφάλισε μια θύρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Επιστροφή στους αγώνες μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με τον Ατρόμητο να φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Οι Περιστεριώτες θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς εξασφάλισαν θύρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας πως έχει εξασφαλιστεί ανοικτή θύρα για τις ανάγκες τους, ώστε ο 12ος παίκτης του Ατρόμητου να μην λείπει ούτε από την Τρίπολη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σύσκεψης τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» και συγκεκριμένα στην θύρα 4 του γηπέδου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League το προσεχές Σάββατο (14/9) στις 20:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά όπως ορίζουν η νομοθεσία και οι προβλεπόμενες διατάξεις για την διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων. Έξω από τη θύρα 4 του γηπέδου, θα λειτουργεί και εκδοτήριο για τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας που έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας τους, καθώς και εν γένει για τη διευκόλυνση του συνόλου των φιλάθλων.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 15€ και η εξασφάλισή του μπορεί να γίνει στον σύνδεσμο https://asterastickets.gr

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη.

Για την πόλη και τη φανέλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα