ΑΕΚ: «Πρώτη» για τον Πιερό στα Σπάτα

ΑΕΚ: «Πρώτη» για τον Πιερό στα Σπάτα

Δημήτρης Βέργος
Ο Φράνζι Πιερό της ΑΕΚ, στην πρώτη προπόνηση

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Φράνζι Πιερό προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους κιτρινόμαυρους το πρωί της Τετάρτης, με τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται στα Σπάτα.

Ο Φράνζι Πιερό από το βράδυ της Τρίτης είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον 29χρονο φορ από την Αϊτή το πρωί της Τετάρτης να κάνει και την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ο Πιερό πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους κιτρινόμαυρους, παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Άλλωστε ήταν απόλυτα ενεργός στη Μακάμπι Χάιφα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Τον 29χρονο Αϊτινό επιθετικό τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ πριν την έναρξη του προγράμματος με το καθιερωμένο... φατούρο, όπως συνηθίζεται με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Νωρίτερα, ο Πιερό στις πρώτες του δηλώσεις στο AEK TV, είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως χαρακτήρισε την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι θέλει να σκοράρει πολλά γκολ και να κατακτήσει με την ομάδα το πρωτάθλημα.

Στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Πιερό με την ΑΕΚ:

Ο Φράνζι Πιερό

Ο Φράνζι Πιερό

Ο Φράνζι Πιερό

Ο Φράνζι Πιερό

Ο Φράνζι Πιερό

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα