Άρης: Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής για Μόντσου και Μάγιο ενόψει του ΟΦΗ

Άρης: Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής για Μόντσου και Μάγιο ενόψει του ΟΦΗ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μόντσου

bet365

Η απουσία των Μόντσου, Ούγκο Μάγιο και από το σημερινό (11/9) πρόγραμμα προπονήσεων του Άρη μειώνει τις πιθανότητες συμμετοχής τους στον εκτός έδρας (15/9) αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και ουσιαστικά έχουν στη διάθεσή τους ένα 48ώρο για την επιστροφή τους στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Αν δεν το καταφέρουν, αυτομάτως θα τεθούν εκτός πλάνου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ και φυσικά ο Άκης Μάντζιος θα κοιτάξει τις εναλλακτικές επιλογές του με το σενάριο επιστροφής των Μάρτιν Μοντόγια, Βλάντιμιρ Νταρίντα στο αρχικό σχήμα να προβάλλει ως το επικρατέστερο.

«Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαυρίκιου, συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ οι Άλβαρο Σαμόρα (Κόστα Ρίκα), Μιχάλης Παναγίδης (εθνική Ελπίδων) και Φίλιπ Σίντκλεφ (U20 της Σουηδίας) από αύριο θα μπουν σταδιακά σε ρυθμούς προπονήσεων. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης», αναφέρει επίσης το Δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Άρης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα