«Στον... αέρα η μεταγραφή του Φοφανά στην ΑΕΚ»

Newsroom
Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι

bet365

Ο ρεπόρτερ της Independent, Μιγκέλ Ντιλέινι αναφέρει ότι εξ αιτίας μιας διαφωνίας της τελευταίας στιγμής η μετακίνηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι στην ΑΕΚ είναι στον «αέρα». Επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο για «ζητήματα τη στιγμή που οι ομάδες αντάλλασσαν έγγραφα».

Θρίλερ λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου με τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά στην ΑΕΚ.

Το πρωί τόσο αγγλικά δημοσιεύματα, όσο και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τόνιζαν πως είναι δεδομένος ο δανεισμός του 21χρονου Ιβοριανού φορ από την Τσέλσι στην ΑΕΚ με μη υποχρεωτική οψιόν στα 24 εκατ. ευρώ.

Η ΑΕΚ καλείται να αποφασίσει λίγο πριν το deadline για το αν θα προχωρήσει την υπόθεση, τη στιγμή που από την Αγγλία τα τελευταία λεπτά κάνουν λόγο ότι η μεταγραφή είναι στον... αέρα!

Συγκεκριμένα ο Μιγκέλ Ντιλέινι της Independent έγραψε στο X ότι «η μετακίνηση του Φοφανά στην ΑΕΚ είναι τη δεδομένη στιγμή στον αέρα εξ αιτίας μιας διαφωνίας της τελευταίας στιγμής μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και της Τσέλσι».

Τιτίβισμα έκανε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρθηκε σε ζητήματα της τελευταίας στιγμής: «Θέματα της τελευταίας στιγμής για ΑΕΚ και Τσέλσι πάνω στην περίπτωση Φοφανά την ώρα που είχε ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων. Η αγορά στην Ελλάδα κλείνει απόψε και οι ομάδες έχουν διαφωνίες σε διάφορα σημεία».

Από τη μεριά του ο ρεπόρτερ του BBC, Νιζάαρ Κινσέλα γράφει πως «ακόμα χρειάζεται δουλειά για τη μεταγραφή του Φοφανά στην ΑΕΚ καθώς το deadline πλησιάζει». Μάλιστα με νέα αναφορά του στο X, ο Κινσέλα μετά από λίγη ώρα ανέφερε πως «ομάδες στην Τουρκία είναι πιθανόν να μπουν σφήνα εφόσον το deal ναυαγήσει».

Από την πλευρά του ο Μπεν Τζέικομπς του TalkSport υπογράμμισε πως «η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξουν κάποιοι όροι έπειτα από την προφορική συμφωνία που υπήρξε και η συμφωνία είναι αβέβαιη τώρα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα