ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι διεθνείς, «πρώτη» με τα «ασπρόμαυρα» για Ομάρ Κόλεϊ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι διεθνείς, «πρώτη» με τα «ασπρόμαυρα» για Ομάρ Κόλεϊ

Σταύρος Σουντουλίδης
Στιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, ανάμεσα τους και ο Ομάρ Κόλεϊ που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα ομάδα του. Νοκ άουτ οριστικά ο Μπράντον Τόμας.

Ο Ομάρ Κόλεϊ με το που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική ομάδα της Γκάμπιας, έτσι η «πρώτη» του προπόνηση με τη νέα ομάδα του μετατέθηκε για μετά το τέλος των αγώνων στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός ενσωματώθηκε την Τετάρτη (11/9) στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας, όπως συνέβη και με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε και πάλι ο Μπράντον Τόμας, με τον Ισπανό επιθετικό να τίθεται οριστικά νοκ άουτ για το ντέρμπι της Κυριακής (15/9) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Στην τελική ευθεία για το πρώτο φετινό ντέρμπι της Stoiximan Super League μπαίνει ο ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Τετάρτη (11.09) ήταν μια δύσκολη μέρα για τους παίκτες, καθώς οι ρυθμοί και οι εντάσεις ανέβηκαν.

Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια παιχνίδια 3 Vs 2 και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.

Ομάρ Κόλεϊ, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με την προπόνηση της Τετάρτης να είναι η πρώτη για τον Κόλεϊ.

Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα