Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Κάλεσε την 18χρονη Αγγελική Παντερή για να δοκιμαστεί (vid)

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Κάλεσε την 18χρονη Αγγελική Παντερή για να δοκιμαστεί (vid)

Newsroom
Κάλεσε την 18χρονη Αγγελική Παντερή για να δοκιμαστεί η Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα προσκάλεσε για δοκιμαστικά στην Βαρκελώνη την 18χρονη Αγγελική Παντερή που αγωνίζεται στην ΡΕΑ.

Μία ξεχωριστή και ταυτόχρονα ιστορική στιγμή θα έχει την ευκαιρία να βιώσει η 18χρονη ποδοσφαιρίστρια Αγγελική Παντερή, αφού έγινε η πρώτη Ελληνίδα που καλείται, έστω για δοκιμαστικά, από την Μπαρτσελόνα.

Η παίκτρια της ΡΕΑ (Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών) έπαιξε πρόσφατα με την Εθνική Κορασίδων σε δύο παιχνίδια με την Λιθουανία και την Σκωτία κι εκεί την εντόπισαν σκάουτερ της καταλανικής ομάδας. Εκείνοι μετέφεραν στους «μπλαουγκράνα» τις εντυπώσεις τους, που ήταν άκρως θετικές κι έτσι αποφασίστηκε να κληθεί στην Βαρκελώνη για δοκιμαστικά.

Η 18χρονη Αγγελική θα ταξιδέψει στην καταλανική πρωτεύουσα τον Δεκέμβριο και η ίδια μιλώντας στο «MEGA» δήλωσε πολύ χαρούμενη για την εμπειρία, αλλά και την ευκαιρία που της παρουσιάζεται.

«Θα πάω τον Δεκέμβρη για δοκιμαστικά, Θα δείξει. Είμαι πολύ χαρούμενη και θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Παίζω στη ΡΕΑ τώρα. Είχαμε κάποιους αγώνες και ένας άνθρωπος με είδε, και ήρθε σε επαφές με ανθρώπους, χωρίς να το γνωρίζω, και έφτιαξαν ένα υλικό, το έστειλαν στην Μπαρτσελόνα και έτσι με επέλεξαν. Παίζω μπακ-χαφ. Παίζω περίπου 2 ώρες την ημέρα» ανέφερε εκείνη.

Ο δε πρόεδρος της κρητικής ομάδας, Ηρακλής Μανουράκης είπε: «Την είχαμε εντοπίσει πριν δύο χρόνια. Δουλεύει εντατικά. Δεν σε πάνε τα like στην Μπαρτσελόνα αλλά η σκληρή δουλειά και αυτό το έχει η Αγγελική. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω στο γυναικείο ποδόσφαιρό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα