ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Η ασπρόμαυρη… «βόμβα» με Λόβρεν έκανε το γύρο του κόσμου! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Η ασπρόμαυρη… «βόμβα» με Λόβρεν έκανε το γύρο του κόσμου! (pics)

bet365

Πως υποδέχθηκαν τα media σε Γαλλία, Αγγλία, Κροατία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες την είδηση της μεταγραφής του Ντέγιαν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ.

Ο ερχομός του Ντέγιαν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ δεν έκανε αίσθηση μόνο εντός συνόρων, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκλεισαν στο… παρά ένα την σπουδαία μεταγραφή του Κροάτη άσου, τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου.

Το να πάρει την απόφαση ένας παίκτης με το βιογραφικό του 35χρονου ποδοσφαιριστή να έρθει για να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα ύστερα από πολλά χρόνια εξαιρετικής παρουσίας σε ομάδες υψηλού επιπέδου προκάλεσε αίσθηση, γι’ αυτό και η είδηση παίζει ψηλά στον ευρωπαϊκό Τύπο, με πιο χαρακτηριστική αναφορά από τη «Mozzartsport» που χαρακτηρίζει τον Λόβρεν, αντιπυραυλική ασπίδα που έχει ο ΠΑΟΚ στις βόμβες της Αθήνας.

«Οι ασπρόμαυροι ετοιμάζουν «βόμβα» για το τέλος – Έρχεται ο Ντέγιαν Λόβρεν» σημειώνει το «b92.ne», την ίδια ώρα που το κροατικό σάιτ «dnevno.hr» αναφέρει πως «Ο Ντέγιαν Λόβρεν έχει νέο σύλλογο: Πολύ γενναία απόφαση, φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα».

Το γαλλικό «foot01.com» και το «RMCsport» στέκονται στη μέχρι τώρα παρουσία του Κροάτη αμυντικού στη Λυών και την απόφαση του Πιέρ Σατζ να τον αφήσει εκτός ομάδας.

Πάντως υπάρχουν και οι… αστοχίες, όπως αυτή από το «Goal.com», που θέλησε να συνδυάσει το γεγονός της παρουσίας του Λόβρεν στη Λίβερπουλ και την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Goal.com για τη μεταγραφή Λόβρεν στον ΠΑΟΚ

«Ο ήρωας της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», έγραψε χαρακτηριστικά αγνοώντας ότι ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Europa League, καθώς έχει κλείσει η ευρωπαϊκή λίστα του «Δικεφάλου».

Συμβαίνουν κι αυτά…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα