Το μήνυμα Σαββίδη προς όλους στον ΠΑΟΚ: «Το δέσιμο μεταξύ μας είναι κάτι ανίκητο»!

Το μήνυμα Σαββίδη προς όλους στον ΠΑΟΚ: «Το δέσιμο μεταξύ μας είναι κάτι ανίκητο»!

Το μήνυμα Σαββίδη προς όλους: «Το δέσιμο μεταξύ μας είναι κατι ανίκητο»!

bet365

Όλα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το παρασκήνιο της μεταγραφής Λόβρεν.

Ο Ιβάν Σαββίδης προσκάλεσε στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε μια συνάντηση, που είχε πέντε ολόκληρα χρόνια να συμβεί, με πολλά μηνύματα που ήθελε να περάσει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, με δεδομένο το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί πέριξ της Τούμπας.

Ο Σαββίδης φρόντισε να μιλήσει στο τέλος. Με πράξεις. Φέρνοντας στο... 90' των μεταγραφών τον Ντέγιαν Λόβρεν. Επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου και όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ (Γκοντσαρόβα, Καρυπίδης, Κυριάκος, Φωτιάδης) που έδωσαν το παρών στη συνάντηση.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό το Ροστόφ, «ήταν πολύ ευδιάθετος», και «πολύ ζεστός οικοδεσπότης», ξενάγησε τους καλεσμένους του στο Πόρτο Καρράς, έχοντας δίπλα του τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον οποίο ευχαρίστησε εκ νέου για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

«Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!

Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δε μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας. Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Λόβρεν

Στο τραπέζι έγινε ασφαλώς κουβέντα για τις μεταγραφές και εκεί ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε μια αποφασιστικότητα να κάνει μια τελευταία μεγάλη μεταγραφή για να αναβαθμίσει κι άλλο το ροστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι ασπρόμαυροι άφησαν στην άκρη την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ, λόγω και της απροθυμίας του παίκτη να έρθει Ελλάδα, αλλά και λόγω του βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού.

Η περίπτωση του Ντέγιαν Λόβρεν είχε ξεχωρίσει τις τελευταίες ημέρες με μόνο ερωτηματικό την απραξία του τελευταίου εξαμήνου σε σχέση με την ηλικία του.

Η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και του 35χρονου ποδοσφαιριστή ξεκλείδωσε τη μεταγραφή. Ο Λόβρεν ήταν θετικός να έρθει και απόλυτος για την ετοιμότητά του. Οι λόγοι της απραξίας του, οπωε τόνισε, δεν ήταν αγωνιστικοί, δεν είχε τραυματισμούς και στη διάρκεια της κουβέντας δεν φάνηκε με έλλειψη κινήτρου.

Η συμφωνία έκλεισε, με όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις του Ιβάν, προσφέρονταςστον Λόβρεν διετές συμβόλαιο, αλλά και έναν αγώνα δρόμου ώστε στις 23:59 να ανέβουν όλα τα έγγραφα στο αυτόματο σύστημα μεταγραφών που έκλεινε στις 00:00!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα