ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η αναβάθμιση του πρωταθλητή και τα πέντε ηχηρά όχι!

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η αναβάθμιση του πρωταθλητή και τα πέντε ηχηρά όχι!

Η αναβάθμιση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τα πέντε ηχηρά όχι!

bet365

Το ασπρόμαυρο πάρε - δώσε στο πιο τρελό και μακρύ σε διάρκεια μεταγραφικό καλοκαίρι που έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο για τον ΠΑΟΚ και την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν.

Με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, που για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με το... μπαμ της απόκτησης του Ντέγιαν Λόβρεν, ας κάνουμε ένα πρώτο «ταμείο».

Το μήνυμα Σαββίδη προς όλους στον ΠΑΟΚ: «Το δέσιμο μεταξύ μας είναι κάτι ανίκητο»!

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν 11 μεταγραφές (Τσάλοφ, Τισουντάλι, Κόλεϊ, Κεντζιόρα, Τσιφτσής, Μαντί Καμαρά, Μπακαγιόκο, Σορετίρε, Θυμιάνης, Γκόμεζ Λόβρεν) και παραχώρησαν δώδεκα ποδοσφαιριστές (Κουλιεράκης, Έκονγκ, Νάσμπεργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας, Λύρατζης, Ταλιχμανίδης, Ρικάρντο) σε μια εντυπωσιακή αναβάθμιση του ρόστερ.

Στο πιο μακρύ μεταγραφικό καλοκαίρι των τελευταίων ετών οι Πρωταθλητές Ελλάδας απέκτησαν τον «πιο εμπορικό free agent της αγοράς, τον Μαντί Καμαρά, που αγνόησε 40-50% μεγαλύτερες προσφορές γιατί ήθελε να έρθει σε μας», όπως τονίζεται από τη Μικράς Ασίας.

ΠΑΟΚ – Ντέγιαν Λόβρεν: Μια top class μεταγραφή με υπογραφή Ιβάν Σαββίδη

Ηρθαν παίκτες με ποιότητα, όπως ο Μπακαγιόκο, ο Τισουντάλι, ο Τσάλοφ, ο Λόβρεν, παίκτες με προοπτική όπως ο Σορετίρε και ο Γκόμεζ, «μένοντας πιστοί στο δόγμα ότι οι ομάδες πρέπει να δημιουργούν υπεραξίες και η χώρα να αποκτήσει ποδοσφαιρικά τη φήμη ως ενδιάμεσου σταθμού προς τα top-5 πρωταθλήματα», ενώ με εξαίρεση την πώληση-ρεκόρ στην ιστορία του κλαμπ, αυτή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ αντί 11,7 εκατ. ευρώ συν 3 εκατομμύρια ως μπόνους, ο ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είπε πέντε ηχηρά «όχι»!

Τα δύο «όχι» γνωστά και πολυσυζητημένα. Αφορούσαν τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, «επειδή δεν θεωρήσαμε τις προτάσεις ικανοποιητικές», ενώ επίσης αρνήθηκε σημαντικές προτάσεις για τους Κίριλ Ντεσπόντοφ, Μπάμπα Ραχμαν και Μπράντον Τόμας.

«Λειτουργήσαμε καλύτερα από κάθε άλλο καλοκαίρι μεταγραφικά. Φυσικά και με καθυστερήσεις και αστοχίες, αλλά υπήρχε μια συνεννόηση.Όλα αυτά βέβαια στα χαρτιά, όλα κρίνονται στο γήπεδο. Και εκεί έχουμε την εγγύηση Λουτσέσκου στον πρώτο από τα τρια χρόνια του νέου του συμβολαίου», σημειώνουν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα