Έκονγκ: «Σκέφτηκα την οικογένεια μου και τα παιδιά μου γι’ αυτό επέλεξα την Σαουδική Αραβία»

Έκονγκ: «Σκέφτηκα την οικογένεια μου και τα παιδιά μου γι’ αυτό επέλεξα την Σαουδική Αραβία»

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ

bet365

O Νιγηριανός πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Κολούντ.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή του, με αρκετές προσθαφαιρέσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και η αποχώρηση του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Κολούντ.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός μιλώντας στο podcast «Counter Attack» εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αφήσει την Ευρώπη και να επιλέξει την Σαουδική Αραβία ως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Όπως εξήγησε ένας σημαντικός λόγος ήταν και το οικονομικό.

«Έλαβα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είμαι 31 πλέον, πρέπει να σκεφτώ για τη «μεγάλη εικόνα». Νομίζω ότι η λίγκα της Σαουδικής Αραβίας είναι ανταγωνιστική, βλέπεις τα ονόματα που παίζουν εκεί, είναι παγκοσμίου επιπέδου. Όλοι μιλούν για την ευκαιρία που έχεις εκεί να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Σκέφτηκα την οικογένεια μου και τα παιδιά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα