ΟΦΗ: Καπνός χωρίς... φωτιά από Ισπανία για Ιάγκο Λόπεθ

ΟΦΗ: Καπνός χωρίς... φωτιά από Ισπανία για Ιάγκο Λόπεθ

Lopez

bet365

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο της «Relevo», Ματέο Μορέτο, ο ΟΦΗ είναι κοντά στην απόκτηση του Ιάγκο Λόπεθ, όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει.

Τον ΟΦΗ με την περίπτωση του Ιάγκο Λόπεθ «συνέδεσε» ο Ματέο Μορέτο. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο της «Relevo» ο 25χρονος συμπατριώτης τους δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την Αλκορκόν είναι κοντά στο να υπογράψει στους Κρητικούς, όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ο Τραϊανός Δέλλας υπολογίζει για το δεξί άκρο της άμυνας στον Μπόρχα Γκονζάλεθ και Νίκο Μαρινάκη, με τους Ασπρόμαυρους να μην έχουν ασχοληθεί με καμία περίπτωση μπακ μετά την απόκτηση του 28χρονου Ισπανού.

Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα με τη μεταγραφή του Έντι Σαλσέδο για την αντικατάσταση του Άαρον Ισέκα στο «9» ο ΟΦΗ έχει «κλείσει» το ρόστερ του και δεν αναμένεται να κάνει κάποια κίνηση από την αγορά των ελεύθερων.

Θυμίζουμε πως οι Κρητικοί ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι. Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Ναούμοφ για την εστία, τους Σίλβρα - Χριστόπουλο για το κέντρο της άμυνας, τους Γκονζάλεθ - Χατζηθεοδωρίδη για τα δυο άκρα της οπισθοφυλακής (δεξιά και αριστερά αντιστοίχως), τους Καραχάλιο - Μπαΐνοβιτς για τα χαφ, τους Σενγέλια - Νους για τα φτερά της επίθεσης και τους Γιουνγκ, Φούντα και Σαλσέδο για τη γραμμή κρούσης

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα