Stoiximan Super League: Ψηφίστε την καλύτερη μεταγραφή της κατηγορίας (poll)

Newsroom
fasad

bet365

Το Gazzetta δίνει… πάσα στους αναγνώστες του ώστε να επιλέξουν την κορυφαία καλοκαιρινή προσθήκη της μεγάλης κατηγορίας, αλλά με την υποσημείωση πως ο «εκλεκτός» τους θα αποτελεί «νέο» πρόσωπο στην ομάδα του.

Στο φινάλε της έφτασε λίγο μετά τα σημερινά (12/9) μεσάνυχτα η θερινή μεταγραφική περίοδος και οι ομάδες της Stoiximan Super League ολοκλήρωσαν, σε μεγάλο βαθμό, τις κινήσεις τους στο καλοκαιρινό «πάρε-δώσε».

Πλέον για όποια περαιτέρω ενίσχυση καλούνται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να στραφούν στη «δεξαμενή» των ελεύθερων, όπου τόσο εκτός των συνόρων όσο και εντός προκύπτουν ορισμένες πολύ καλές επιλογές.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν ανά την υφήλιο και ορισμένες αγορές όπου οι ομάδες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παραχωρήσουν κάποιον παίκτη με μεταγραφή ή δανεικό, όμως για να τον αντικαταστήσουν - εφόσον φυσικά το επιθυμούν - θα πρέπει ο «εκλεκτός» τους να είναι free agent από τις 11 του μηνός - από χθες δηλαδή - ή και νωρίτερα, όχι αργότερα.

Το «παζάρι» που μόλις έκλεισε ήταν πολύ δραστήριο και αρκετά «μεγάλα» ονόματα ήρθαν στη χώρα μας ή άλλαξαν… γειτονιά.

Το Gazzetta δίνει… πάσα στους αναγνώστες του ώστε να επιλέξουν την κορυφαία, κατά τη γνώμη τους, μεταγραφική κίνηση με μία πάντως πολύ σημαντική υποσημείωση.
Ξέχωρα από τους «καινούργιους» σε πολλά clubs υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που συνεχίζουν με την ίδια φανέλα αλλά με διαφορετικό καθεστώς, αφού π.χ. μπορεί πέρσι να ήταν δανεικοί και τώρα να καταβλήθηκε η οψιόν που διατηρούσαν οι σύλλογοί τους.

Πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που παρέμειναν στην ίδια ομάδα αλλά υπό νέο status quo είναι οι Τιν Γεντβάι, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι του Παναθηναϊκού, Νταβίντ Κάρμο του Ολυμπιακού, Τόμας Κεντζιόρα του ΠΑΟΚ, Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ και Μαγκομέντ Σάπι Σουλεϊμάνοφ του Αρη.

«Μεγάλα» ονόματα και παίκτες που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους, οι οποίοι κόστισαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και «επίσημα» με τον Α ή Β τρόπο λογίζονται για μεταγραφές, ωστόσο δεν αποτελούν «νέα» πρόσωπα στις ομάδες τους. Κάτι ανάλογο δε ισχύει και για ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τον δανεισμό τους με τα νυν clubs τους κ.ο.κ.

Ετσι δεν τους συμπεριλάβαμε στη σχετική λίστα και σταθήκαμε αποκλειστικά στα new faces κάθε συλλόγου ξεχωριστά.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα