ΑΕΚ: «Υπάρχουν 3.659 αταυτοποίητα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο»

ΑΕΚ: «Υπάρχουν 3.659 αταυτοποίητα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο»

Newsroom
OPAP Arena

bet365

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της επισημαίνει στους φίλους της που δεν έχουν ταυτοποιήσει ακόμα το εισιτήριό τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο να το κάνουν άμεσα.

Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ, υπάρχουν ακόμα 3.659 αταυτοποίητα εισιτήρια με τους κατόχους τους να πρέπει να μπουν στην εφαρμογή του gov.gr wallet και να τα ταυτοποιήσουν για να μπορούν να μπουν στην OPAP Arena την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Επισημαίνουμε στους φιλάθλους μας που ΑΚΟΜΑ δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία ταυτοποίησης των εισιτηρίων τους από την εφαρμογή gov.gr wallet ότι θα πρέπει να το κάνουν άμεσα. Υπάρχουν 3.659 αταυτοποίητα εισιτήρια (διαρκείας και απλά) για τον αγώνα με τον Βόλο. Αν δεν ολοκληρώσουν επιτυχώς την διαδικασία, δεν θα καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει ανοικτό εκδοτήριο (Πλατεία Αετού, OPAP Arena) και αύριο Παρασκευή από τις 11:00 - 17:00 για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της που αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα