ΑΕΚ: Επέστρεψαν ο Ελίασον και οι Έλληνες διεθνείς, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Μουκουντί

ΑΕΚ: Επέστρεψαν ο Ελίασον και οι Έλληνες διεθνείς, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Μουκουντί

Newsroom
Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ

bet365

Σιγά σιγά οι διεθνείς της ΑΕΚ ενσωματώνονται στις προπονήσεις στα Σπάτα, με τους Ρότα, Μάνταλο και Γαλανόπουλο να επιστρέφουν, όπως και ο Ελίασον. Πάει καλά ο Μουκουντί, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς.

Η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς επανέναρξης, με τους κιτρινόμαυρους να αρχίζουν να επικεντρώνονται στο πρώτο ματς που έρχεται μετά τη διακοπή την ερχόμενη Δευτέρα (16/9) με αντίπαλο τον Βόλο στην OPAP Arena.

Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει σιγά σιγά και τους παίκτες που απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα στις Εθνικές τους ομάδες να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους και να εντάσσονται στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν οι τρεις Έλληνες διεθνείς Ρότα, Μάνταλος και Γαλανόπουλος, ενώ επέστρεψε επίσης και ο Ελίασον από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας.

Ο Αλμέιδα δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού πλην το γνωστό του Μπρινιόλι, με τον Μουκουντί να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς μετά τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός Εθνικής Καμερούν προσπαθώντας να προλάβει το ματς με τον Βόλο, ενώ αναμένονται και οι υπόλοιποι διεθνείς ώστε να μαζευτεί όλο το γκρουπ για την τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ματς της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα