Ολυμπιακός: Τι ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Τι ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του για το ματς με τον Παναιτωλικό

Τι ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του για το ματς με τον Παναιτωλικό

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφού θέλει να είναι 100% συγκεντρώμενοι για να φτάσει η ομάδα στο 4/4.

Το δικό του μήνυμα φρόντισε να στείλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (15/09-18:30) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε στους παίκτες παίκτες του και ανέφερε: «Αν κάποιοι από εσάς θεωρούν ότι έχουμε νικήσει τον Παναιτωλικό από τώρα, να αλλάξουν μυαλά. Εγώ θέλω από σας να είστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, όπως στη Λαμία» θέλοντας έτσι να τους κρατήσει στην... τσίτα για να μείνει η ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο του 4/4.

Ο ίδιος καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι το καλό αυτό ξεκίνημα που έχει κάνει το κλαμπ στο πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενο το εύκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών και δεν θέλει σε καμία περίπτωση αυτό να χαλάσει από κάποιο απρόσμενο αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο θα οφείλεται στην αγωνιστική συμπεριφορά της δικής του ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα